Om EFL

Kom igång med våra utbildningar redan idag

Registrera dig
Om oss

I EFL vinner alla på kunskap

Här får återförsäljare och snickare kunskap inom fönster och dörrar i korta utbildningsfilmer. I steg två, när tävlingen börjar, har de sedan chansen att tävla med sina nyvunna kunskaper och vinna fina priser.

Bakgrund

Under 2017 ställde vi ett antal frågor till er återförsäljare för att ta reda på vad ni tycker är viktigt och vad ni saknar i samarbetet med oss. Många av er efterfrågar mer kunskap kring fönster och dörrar, men utan att det ska behöva ta för mycket tid i anspråk.  Vi skapade Inwido League, en plattform som lånar av sportens värld och på ett lustfyllt och inspirerande sätt delar våra fönster- och dörrkunskaper. I år har vi döpt om lojalitetsprogrammet till EFL (Elitfönster League).

EFL börjar med utbildningsfilmer

Den andra maj startar det vi kallar försäsongen i EFL. Då släpper vi våra utbildningsfilmer, 6 stycken, där tv-snickaren Björn Christiernsson och våra experter går igenom olika områden inom fönster och dörrar. Filmernas innehåll ligger sedan till grund för tävlingen. På EFL-sajten finns instuderingsfrågor som kan hjälpa i tävlingen och man kan ta del av förra säsongens filmer.

Steg 2: tävlingen börjar 30 september

Den 30 september startar själva mästerskapet i EFL. Under fyra veckor tävlar återförsäljare och snickare. Tävlingen är uppdelad i fyra omgångar, varje vecka släpps en ny omgång. En omgång består av tio frågor som ska besvaras på tid, frågorna kan vara sant eller falskt-påståenden, bildfrågor eller flersvarsalternativ.

Laget och jag:et.

Tävlingen är tänk att gynna lag. Alla i laget får chansen att göra varje omgång och den i laget med högst poäng varje omgång, blir lagets poäng. Således är det bättre att vara många i laget = fler chanser att få ett högt resultat.

Priser

Efter fyra omgångar vet vi vilket lag som vunnit.

1a pris: Börje Salming kommer till er arbetsplats eller lämplig lokal och föreläser samt drar igång grillen och ger sina bästa grilltips.

2a pris: Pingisbord, rack och bollar.

3e pris: ett klassiskt bordshockeyspel.

Individuella priser per omgång

Varje omgång delar vi ut presentcheckar till de bästa individuella insatserna per omgång. Vi kommer också att ha pris för årets lag (det lag med flest medlemmar).